Tono Esteve: “Si realment estan en contra de la corrupció, no entenem com voten en contra de propostes taxatives amb esta i que lluiten per tornar la dignitat a la democràcia”

Compromís per Onil es va sorprendre disgustadament al plenari del dijous 14 de març, on el PP votà en contra de les mocions contra la corrupció i per la higiene democràtica presentades pel grup valencianista.

I és que com remarca el portaveu de Compromís “Les intencions del grup Popular prèvies al plenari on demanaven la dimissió del imputats per corrupció al si del seu partit, van ser un fet pràcticament únic i encomiable que ens van sorprendre gratament, però, malauradament, no van ser més que això, meres declaracions d’intenció sense cap fonament ni propòsit

“Sincerament, estem farts dels arguments que plenari darrere plenari, el PP utilitza contra les nostres propostes. Ens retrauen sempre que amb les nostres propostes “fem política” i hem de dir-lis que SÍ, en fem. Fem política des del significat que aquesta té per a nosaltres, és a dir, com eina democràtica de treball per i amb les persones, on aquestes sempre van per davant i on s’ha de ser exemplar a l’hora d’enfrontar-se amb casos que embruten aquest significat. La política per a nosaltres no és un joc de falderisme on, per por del que puguen dir o ordenar “els de dalt”, deixem de defensar el que ens interessa, que és el benestar dels colivencs i colivenques” resol Esteve.