Tono Esteve: “L’Ajuntament ha de demanar responsabilitats a l’empresa urbanitzadora davant les pèssimes condicions en que es troba aquest parc que, recordem, va estar pagat abusivament en pràctica totalitat pels veïns afectats”

Compromís per Onil es desplaçà recentment avisat pels veïns, a observar les condicions deplorables en que es troba el parc “La Creueta” després d’escassos 4 anys d’haver estat construït.

Cal recordar la incòmoda situació que van patir els veïns a la passada legislatura quan aquest parc, al igual que tota la urbanització de la zona, van estar pagats per la constructora i ells mateix. No va haver cap col·laboració de les institucions, quan es tracta d’un espai públic del que podem gaudir totes i tots els colivencs. Per tant, des de Compromís recolzem totalment als veïns davant la indignació que produeix vore el mal estat del parc després de l’escàs temps passat” remarca Esteve.

En paraules del regidor ecovalencianista “També ens cridà l’atenció l’escassetat de papereres. Açò s’agreuja amb la proximitat que aquest parc té a la serra i que fa que tota la brutícia acabe, malauradament, anant a parar a aquesta. A més a més, al igual que en la resta de parcs, vam poder observar una falta de manteniment de jardineria en general, que des del nostre punt de vista té una clara relació amb l’ERO que van patir les brigades l’últim any

Per tot açò, vam presentar al plenari de març un prec instant a l’Ajuntament a fer totes les gestions pertinents per tal de solucionar amb la major brevetat possible aquesta situació i així, podent tornar a gaudir totes i tots d’aquest parc i la seua privilegiada situació al costat de la nostra serra” conclou el regidor de Compromís.