Tono Esteve: “Cada vegada s’evidencia més la necessitat de més personal encarregat de les tasques de neteja i manteniment, donat l’ERO que va posar en pràctica el PP l’estiu passat, acomiadant a 11 treballadors de l’ajuntament”

Compromís per Onil s’ha traslladat -aquesta vegada avisat pels veïns i veïnes de la zona baixa de l’Avinguda de la Pau-Mare de Déu-, a corroborar la falta de manteniment i neteja del Parc Cavanilles.

Han sigut diversos afectats i afectades de la zona els que ens han avisat que, donades les condicions higièniques del parc, podia haver començat a haver puces. Una vegada allí, hem pogut comprovar la pràctica inexistència de neteja la qual, és el motiu clar de la presència d’aquests insectes” manifesta Esteve.

El regidor de Compromís puntualitza “És clar que, la falta de neteja s’agreuja amb la manca de responsabilitat per part d’algunes veïnes i veïns, per això des de Compromís demanem a ambdues parts que posen el seu gra d’arena. Considerem que el veïnat ha d’anar amb cura a l’hora de passejar els seus animals domèstics, al mateix temps que veiem necessària una major i constant neteja de tots els parcs del nostre volgut poble”

Per a concloure, el regidor valencianista declara “Portarem aquesta denúncia a l’ajuntament, per tal que aquest faça tot el necessari per a corroborar la presència d’aquests insectes i buscar una solució eficient. D’aquesta manera, podrem evitar la convivència dels nostres xiquets amb aquests hostes transmissors d’infermetats”