Tono Esteve: “L’actual estat d’abandonament de la majoria de camins, exposa als vianants i vehicles a situacions molt arriscades donada la falta de visibilitat i la presència de forats molt perillosos”

Compromís per Onil proposà al plenari del passat dijous, una campanya de col·laboració entre els veïns i l’ajuntament a l’hora de mantenir en bon estat els camins secundaris i rurals.

És una suggeriment generalitzat de les veïnes i veïns, els quals ens trobem amb situacions molt perilloses a l’hora de passejar o conduir per aquests camins. Aquestes situacions són donades per l’àmplia presència de males herbes d’altures que arriben fins als 2 metres, així com de forats que fan que els cotxes hagen d’anar fent eslàloms per a esquiva-los i per tant, hagen de conduir molt pròxims al voral dels camins. Com a exemples, el Camí de “Franco”, el dels “Pous” el de “l’Arcà”, la Senda del “Xopet” o la baixada des dels Castellets fins al Carrer València” manifesta el regidor de Compromís

“Som conscients de que la responsabilitat de neteja l’ha anat agafant l’ajuntament amb el pas dels anys i que econòmicament, és una despesa considerable. Per això, creiem que s’ha de proposar als veïns que netegen les parts que els pertanyen en relació als seus terrenys i cases de camp. Al mateix temps, ha de ser l’ajuntament qui s’encarregue de netejar la resta i arreglar la presència de forats. D’aquesta manera, entre tots podrem evitar accidents, incendis i les seues conseqüències” conclou el regidor dels valencianistes.