Tono Esteve: “S’ha de buscar solució immediata a aquest problema que afecta al veïnat proper, així com a tots els vehicles i vianants que circulen per aquesta zona urbana”

Compromís per Onil demanarà al proper plenari, que l’ajuntament sol·licite les subvencions necessàries per a la pavimentació de dos trams pròxims, situats al Carrer Ibi i al Carrer Maestro Serrano.

Segons Esteve “És un problema que afecta des de fa més de 15 anys sense que s’haja intentat buscar solució, ni tan sols quan es va urbanitzar tota la zona de “La Creueta” que hagués estat el moment idoni. Considerem que ja és hora de trobar-ne una, ja que aquests veïns i veïnes tenen el mateix dret i paguen igual que la resta

També, hem de destacar que a la nostra petició demanem que l’ajuntament, a través de subvencions de la Diputació d’Alacant, satisfaça aquesta pavimentació amb empreses el més properes possibles al poble, fomentant així l’ocupació local. Al mateix temps, preguem que siga amb mètodes i materials sostenibles” acaba el regidor de Compromís.