Tono Esteve: “La confusió entre veïnes i veïns en les darreres setmanes és generalitzada, donada la delegació del cobrament de les taxes de brossa a SUMA, i la falta d’informació per part de l’equip de govern

Compromís per Onil preguntarà al plenari d’aquest dijous sobre els canvis produïts en el cobrament de les taxes de brossa, els quals estan generant sorpresa, confusió i fins i tot, molèsties a les colivenques i colivencs.

“És prou gran el nombre de veïnes i veïns que han vingut a preguntar-nos sobre aquest canvi. Lamentablement, no hem pogut informar amb claredat donat que, a nosaltres mateixos, ens ha agafat desprevinguts i embrollats” manifesta el regidor de Compromís.

Esteve declara “Pensem que l’ajuntament, juntament amb SUMA, ha d’encetar una campanya aclaridora on, informen dels nous mètodes de cobrament, de possibles pujades si n’hi ha, dels avantatges i inconvenients, així com de les facilitats de pagament que poden tenir les famílies que, malauradament, se’ls ve damunt aquest pagament

“No volem finalitzar sense deixar clara la nostra opinió sobre les taxes municipals. Des de Compromís per Onil apostem fermament per allò del “Qui més tinga i cobre, que més pague”. Açò té un significat fàcil d’exemplificar: És injust, immoral i desigual que pague igual una família amb xiquets i sense ingressos, que altra amb unes condicions socials i econòmiques, molt més favorables” conclou el regidor d’aquesta cooperativa política.