Tono Esteve: “Estem davant d’altre decretàs insolidari i ineficaç, tal com subratlla la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària”

Compromís per Onil presentà al plenari del darrer dijous, una moció que mostrava el rebuig a l’últim decret de copagament sanitari i demanava la compensació econòmica davant d’aquesta inacceptable retallada.

El regidor valencianista informa “Aquesta proposta tracta d’evitar que els malalts que es troben en aquesta situació difícil, hagen de fer-se càrrec de part del pagament d’uns medicaments i tractaments que arriben a preus de quasi 10.000€. Un copagament criticat pels experts farmacèutics i sanitaris per la seua inutilitat i l’atac clar contra col·lectius en situacions difícils

“I és que, dos fets s’han generalitzat aquests darrers anys. Per una banda, esperar a vore a quin col·lectiu vulnerable li tocarà la retallada de la setmana per part del govern central. D’altra, assistir als plenaris de l’ajuntament d’Onil per a vore com el PP vota en contra de totes les nostres propostes, sense cap argument ni alternativa” manifesta Tono Esteve

Amb aquestes paraules acaba el portaveu de Compromís “A més d’aquesta proposta, vam presentar altres de rebuig a la reforma de la llei de pensions, una per garantir uns pressupostos participatius i altra contra el tancament d’RTVV. Evidentment, van patir la mateixa sort i van estar bloquejades pels Populars, la qual cosa no ens farà callar. Continuarem presentant propostes que vetllen pel benestar comú, fetes arribar des de la ciutadania. Propostes que denuncien les injustícies que, dia enrere dia, patim les persones davant les institucions ‘representatives’ del poble”