Tono Esteve: “Volem començar l’any 2014 amb l’actitud seguida durant tota la legislatura, treballant per i amb les colivenques i colivencs, i així ho demostrarem amb una bateria de propostes per al proper plenari de gener

Compromís per Onil proposarà que s’estudie i solucione la inexistència d’un tram de vorera en la circumval·lació Matrimonio Mira García, entre els finals del Carrer Alcoi i Cardenal Payà, vist el perill que suposa en una zona amb gran circulació de persones i vehicles.

Es tracta d’una proposta que ens ha fet arribar part de l’alumnat i professorat i, després d’haver-la estudiada, hem corroborada la perillositat de la qual ens informaven. Els vehicles i les persones es troben amb un greu perill quan, aquestes últimes, han de desplaçar-se pel mig de la circumval·lació coneguda popularment com el desvio” manifesta Esteve.

El regidor de Compromís continua “Hem observat des de qui es desplaça a l’Institut, passant pels nostres majors i, fins i tot, grups d’esportistes que es troben amb la carència de vorera i l’obligació de transitar per aquesta carretera on circulen vehicles a prou velocitat. La situació s’agreuja molt al sumar-li la falta d’enllumenat, fet que du a situacions de greu risc entre les persones i vehicles”.

“Amb aquests motius, traslladarem la proposta ciutadana al plenari d’aquest mateix dijous, juntament amb un prec perquè es repassen tots els passos de vianants dels carrers que desemboquen a aquesta circumval·lació, ja que en certs carrers, estan esborrats o són inexistents” conclou el regidor valencianista.

InexistènciaVoreraAlcoi-Payà1