Tono Esteve: “És una llàstima la gran quantitat de colivenques i colivencs que es desplacen a altres poblacions per no poder gaudir d’aquestes instal·lacions, tenint el mateix dret que els practicants d’altres esports

Compromís per Onil espera la resposta als diversos precs i preguntes que va presentar al darrer plenari de principis de març. Entre altres propostes, es trobava la creació d’un gimnàs públic i l’habilitació d’una zona per practicar volei.

El regidor de Compromís declara “El nostre plantejament tracta que s’analitze la viabilitat de la creació d’un gimnàs amb un un preu coherent, perquè totes aquelles persones que no puguen permetre’s o no vulguen pagar-ne un privat, puguen acudir a practicar esport i socialitzar-se. Aquest tipus de gimnàs estan funcionant perfectament a localitats tan properes com Castalla on, si acudiu qualsevol dia, trobareu una gran quantitat de colivencs i colivenques fent-ne ús de les instal·lacions.

“Recordem que hi havia màquines públiques disponibles al poliesportiu, per tant, es pot crear amb aquestes i ampliant-lo amb les que es consideren necessàries. D’aquesta manera, es podria realitzar aquesta proposta amb una dispesa mínima per al nostre consistori. Així doncs, esperem que la regidoria d’esports porte aquesta proposició a debat davant el Consell Assessor de l’Esport Colivenc” continua Esteve.
.
D’altra banda, des de les files valencianistes vam plantejar que s’adeqüe una zona on practicar volei-ball, ja que sabem que els aficionats d’aquest esport estan esperant-la i ens van traslladar la proposta recentment” conclou el regidor d’aquesta formació política.