Lusa Monllor “Davant la situació difícil per la qual estem passant, amb un PPSOE que sols respon als interessos bancaris i financers, sols ens queda que participar activament a aquestes eleccions per recuperar unes polítiques que salven a les persones

Lusa Monllor, integrant de la llista que la candidatura Primavera Europea presenta a les eleccions europees del 25 de maig, ha demanat el vot per a aquesta, per la gran importància que tenen aquestes eleccions recordant que, tot i entenen la desafecció política, aquestes són primordials i és necessari que la gent es mobilitze ja que les polítiques d’Europa afecten al nostre dia a dia, fins i tot, en les qüestions més quotidianes.

Reclamem unes polítiques europees en resposta de les necessitats de les persones, no dels bancs i les grans empreses. Primavera Europea arribarà al parlament per donar resposta a la ciutadania, farta del bipartidisme i de la falta de democràcia. Presentem un programa ric, fruit de la participació ciutadana i basat en una Europa que treballe en la generació d’ocupació i garantisca el benestar social, una Europa on els ciutadans i ciutadanes, en definitiva, estiguen al centre de les polítiques. Com a representant de la comarca, és la meua obligació traslladar a Europa totes les qüestions importants que hi sorgisquen i que em proposen els meus veïns i veïnes” declara la nostra veïna castelluda.

Serem la veu que reinicie Europa, apostant per una economia verda i sostenible amb la qual es poden crear fins a 2,5 milions de llocs de treball a l’estat espanyol, donant pas a activitats com la rehabilitació de vivendes, les energies renovables o l’agricultura ecològica. Malauradament, aquesta economia no interessa als partits majoritaris servents del gran capital i de economies especulatives” considera la representant de Primavera Europea.

“També apostem per un model econòmic alternatiu, un model al servei de les persones. Primerament caldria una auditoria del deute per vore quina part és legítima i quina part no hem de pagar nosaltres, sinó qui l’ha creada. En definitiva, volem una Europa dels Pobles, que respecte la seua diversitat cultural i lingüística, que siga més democràtica i transparent, que garantisca una renda bàsica universal. Una comunitat europea lliure de discriminació, racisme i xenofòbia, que done resposta a la generació de joves millor preparada i que defense la llibertat i els drets humans” conclou la candidata a les eleccions europees.

Lusa-Primavera