Tono Esteve “Amb aquests resultats, assolim una base clara que ens permetrà ser decisius a les properes eleccions municipals, gràcies a la confiança que el poble ha dipositat en nosaltres per a ser l’instrument de canvi que reclama la ciutadania

Compromís per Onil s’alegra pels resultats aconseguits en els comicis europeus del darrer diumenge on, reafirmant la tendència de Compromís a la resta de la comarca i del País, van obtindre uns resultats històrics multiplicant per sis els vots obtinguts en 2009.

El regidor valencianista manifesta “L’enfonsament del bipartidisme ha demostrat el canvi de cicle que s’està produint. Un canvi, on Compromís és clau per la connexió i la proximitat que ens han permès tornar la il·lusió a la ciutadania davant la desafecció política. Encara així, sent conscients de l’abstenció haguda, sols ens queda que seguir treballant per tal de ser l’eix essencial en les eleccions municipals i autonòmiques de 2015

“D’aquesta manera, oferim al poble totes les eines de contacte de les quals disposem per tal que ens facen arribar les seues propostes per al nostre eurodiputat, Jordi Sebastià. Nosaltres ens comprometem a portar els problemes reals del colivenques i colivencs a Europa. Problemes com la dispersió de la indústria joguetera, la falta d’una aposta clara per noves empreses que fomenten l’economia verda i la productivitat a Onil, la carència d’infraestructures pel correcte desenvolupament de la indústria existent o les normatives que posen en perill les tradicions colivenques.” declara Esteve.

“Volem finalitzar donant l’enhorabona a Podemos i Esquerra Unida pels resultats magnífics obtinguts, els quals ratifiquen encara més el canvi que està ocorrent a la societat colivenca i afiancen un futur esperançador per al nostre poble amb Compromís al capdavant.” finalitza Tono.

Sense títol Sense títolq