Tono Esteve “La gent del poble, a més de ser qui més visitants aporta als museus, ja fa les aportacions suficients amb altres aspectes indirectes com taxes o impostos

Compromís per Onil, seguint la coherència d’altres propostes fetes com la retirada de les taxes esportives, suggerirà al proper plenari l’exempció del pagament de les entrades als museus locals per a colivenques i colivencs.

Des de la formació valencianista manifesten “Per al nostre entendre, el veïnat ja està pagant aquests museus amb l’abonament de les diferents taxes i impostos. També recordem que, a alguns museus, part dels subministres com per exemple la llum, aigua, ascensor o telèfon, estan sent pagats per l’ajuntament al cinquanta per cent, la qual cosa, evidencia més el repagament que s’està produint”

“Així ens sumaríem a la llista d’altres pobles i ciutats on, seguint els mateixos arguments, s’anul·la aquest doble desemborsament i s’apel·la pel benefici del veïnat. Açò, igualment, pot suposar el profit mutu, ja que la ciutadania pot estar més animada a l’hora de convidar a gent a visitar els nostres museus.” explica Esteve.

El regidor de Compromís conclou “No obstant això, aquest és sols un dels aspectes que pensem s’haurien de regularitzar als museus municipals. Com bé sabem, hi ha moltes altres propostes ciutadanes a fer per millorar la gestió d’aquests”.