Tono Esteve “L’actitud mostrada per la Conselleria i, en part, per l’ajuntament, és una clara mostra d’incapacitat de gestió, covardia i arbitrarietat en aspectes tant importants com l’educació dels nostres fills i filles

Compromís per Onil vistes les actuacions de la Conselleria d’Educació, considera deplorable que hui vagen a començar les classes d’infantil amb un aula i dos places de professors menys a la “Mare de Déu”, mentre no es tenen contestacions per part dels òrgans competents i veient com s’acaben d’augmentar 130.000 euros a l’ensenyament concertat.

El PP es delata dia a dia amb les seues accions clarament ideològiques. Encaminen l’ensenyament, igual que altres sectors com la sanitat o la justícia, cap al món privat, fent d’allò públic un sistema denigrat, al qual només duguen les seues filles i fills aquells pares i mares que no puguen dur-los a la privada” manifesta el regidor de Compromís.

El representant valencianista declara “Al mateix temps que han deixat a xiquets i xiquetes colivenques sense poder estudiar al lloc on han elegit, han fet superar els 50 milions d’euros l’aportació a l’educació concertada. Tot açò en contra del criteri del Consell Escolar, de 4.316 signatures i de més de 400 al·legacions. Malauradament, a última hora l’ajuntament també va abandonar el vaixell, deixant als pares i mares a soles davant la Conselleria”

Per la part que ens cal, com ja vam fer al març quan vam preguntar a la Sra. Consellera MªJ. Català per les seues intencions davant tot el que estava succeint, seguirem damunt del cas denunciant els continus atacs al nostre sistema públic educatiu. Hem de parar aquesta envestida diària que el Consell ha encetat contra tot allò que siga públic” finalitza Esteve.

PAREM EL TANCAMENT DE L'AULA
PAREM EL TANCAMENT DE L’AULA

 

PREGUNTA JOSEP MARIA PAÑELLA
PREGUNTA JOSEP MARIA PAÑELLA
RESPOSTA CONSELLERA
RESPOSTA CONSELLERA