Tono Esteve: “Ha estat una decisió difícil però, per circumstàncies personals, finalment no optaré a l’alcaldia als següents comicis, deixant pas a un procés de primàries on qualsevol persona podrà presentar-se tant com a cap de llista, com per a membre de les llistes de Compromís

Compromís per Onil anuncia que el seu regidor a la darrera legislatura, Tono Esteve, ha decidit no presentar-se a les primàries de la coalició per escollir el cap de llista a les properes eleccions municipals de maig de 2015.

Han estat quatre anys en els que he aprés molt, acompanyat d’un gran equip i mantenint sempre una línia contínua d’oposició constructiva. Deixe darrere més de 400 propostes per millorar Onil, però les condicions personals no em permeten aportar tot el que volguera i menys encara en unes eleccions en les que tenim moltes probabilitats de governar al nostre poble.” manifesta el regidor.

El representant de Compromís continua “Encara així, finalitzaré aquesta legislatura i seguirem treballant pel benestar diari de la ciutadania. Açò ho farem com nosaltres sabem i hem demostrat durant els darrers anys, des de baix cap a dalt, amb propostes sorgides des de la col·laboració ciutadana.

Esteve finalitza “Des de Compromís volem enllestir, a través d’un procés democràtic de primàries, una candidatura que sume persones, associacions i moviments amb unes sinergies evidents. Aquestes són, entre altres, la implicació ciutadana, la transparència, la responsabilitat de govern i la creació d’ocupació sostenible i respectuosa de manera que, amb una transició amable, retornem la felicitat diària de colivenques i colivencs