El portaveu de Compromís a la nostra comarca, Pep Jordà,  ha comunicat que el grup de Compromís a les Corts Valencianes ha presentat una bateria de preguntes sobre la problemàtica de la neteja dels instituts de les comarques de l’Alcoià, el Comtat i les Foies, entre els quals es trobaria l’institut d’Onil.

Segons hem pogut saber hi ha 40 treballadorsde l’empresa Limpiezas Raspeig, responsable de la neteja dels instituts de les nostres comarques, que porten 4 mesos sense cobrarels seu salari, i que han amenaçat d’anar a lavaga el 10 de novembre si no perceben les quantitats que l’empresa els deu” —explica Jordà.

Per això el diputat de Compromís Josep M. Pañella s’ha interessat pel problema i ha portat a la Mesa de les Corts diverses preguntes sobresi la Conselleria responsable està al dia en els pagaments a l’empresa Limpiezas Raspeig, i si ho està què en pensa fer perquè els treballadors cobren les seues nòmines i no facen vaga.

També el diputat de Compromís pregunta a la Conselleria quines mesures prendrà amb relació a l’empresa si es produeix la vaga i s’interromp el servei de neteja dels centres educatius afectats. ”Entenem que la neteja dels centres és un servei bàsic que s’ha de garantir amb totes les condicions—remarca el portaveu de Compromís.

Jordà conclou que: “Des de Compromís manifestem i ratifiquem el nostre suport als treballadors que fins ara han estat tants mesos treballant sense cobrar, malgrat els incompliments salarials de l’empresa concessionària”.