Compromís per Onil no s’ha sorprès davant l’informe del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques que situa al poble dins del 15% de municipis amb menys inversió en protecció social de l’Estat.

«Encara que sentim molt que la nostra localitat estiga en aquest ‘rànquing de la vergonya’, la notícia no ens ha deixat perplexes. I és que, mentre l’ajuntament ven el contrari, aquesta legislatura ha estat marcada per retallades socials, acomiadaments de personal i pagament d’interessos de préstecs d’obres faraòniques.» declara Tono Esteve.

«L’única obsessió de l’equip de govern ha estat intentar reduir el deute, deixant de banda els problemes reals de les persones. Entenem que l’ajuntament estiga en una situació econòmica complicada deguda a la gestió negligent d’altres governs populars, però açò no ho han de pagar els colivencs i colivenques que no se saben de res. Tot i la seua obsessió, a dia de hui, mentre altres ajuntaments presenten els pressupostos de 2015, nosaltres encara no en tenim de 2014.» explica el regidor valencianista.

Per concloure, el representant a l’ajuntament d’Onil manifesta «Nosaltres sempre hem apostat per una gestió responsable tan econòmicament com socialment. Així, ens els ajuntaments on governa Compromís com Ontinyent, Muro o Tavernes, a més d’estar per davall en aquest rànquing, estan igual o millor situats en el rànquing de deute. Açò s’aconseguix, entre altres actuacions, amb una justícia tributària que augmente impostos directes front a indirectes i els faça progressius juntament amb les taxes, eliminant despeses innecessàries i regulant-ne les excessives.»

Font: http://www.diarioinformacion.com/economia/2014/12/08/gasta-ayuntamiento/1576256.html