Compromís per Onil no formarà part del nou govern local

Amparo Monllor: “Veiem més convenient per al poble quedar-nos a l’oposició fiscalitzant la tasca de l’equip de govern i, seguint així, amb l’oposició constructiva, eficaç i en positiu que ens ha caracteritzat els darrers 4 anys.

Compromís per Onil anuncia que després de rebre el suport unànime de l’assemblea local, han decidit no formar part del nou govern local que es formarà a partir de la investidura que tindrà lloc el proper dia 13 de juny.

«Havent estudiat totes les possibilitats a diverses reunions, creiem més positiu per als nostres veïns i veïnes el seguir amb la tasca de control de l’equip de govern i continuar proposant tota una sèrie de propostes positives per als nostres conciutadans/nes. Tal com hem fet al llarg dels darrers quatre anys, amb més de 400 propostes a l’esquena, hem estat el grup municipal que més iniciatives ha plantejat a l’anterior legislatura. Ara, el més responsable és seguir treballant pel benestar de les colivenques i colivencs i aportant propostes sorgides des de la ciutadania que apoltronar-nos en la cadira al govern.» manifesta Amparo.

La futura representant de Compromís segueix «En aquest moment ens trobem immersos en perfilar els principals eixos que, juntament amb les propostes ciutadanes, vertebraran el nostre treball durant la següent legislatura. Entre ells es troben la reestructuració dels sous de la corporació, la creació de treball a Onil, la plena transparència de l’Ajuntament, la regularització de moltes despeses que creiem innecessàries o desorbitades, així com el control i supervisió dels contractes de serveis que estan vigents i que al nostre entendre estan funcionant molt mal com ara el de la neteja i recollida de brossa.»

La propera regidora al consistori d’Onil finalitza «En breu començarem a contactar amb associacions locals, veïnat, professionals de diferents sectors… Per començar a aportar idees al grup de govern amb l’única finalitat de millorar el dia a dia del nostre poble.»

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *