Compromís per Onil vol que s’instal·len contenidors de brossa a les zones amb casetes

Amparo Monllor: «Seguint l’exemple de localitats veïnes com Castalla o Ibi, pensem que s’haurien d’estudiar diverses zones al camp on poder depositar la brossa i el reciclatge.»

Compromís per Onil demanarà al proper plenari ordinari que es negocie la instal·lació i servei de recollida de brossa a les casetes, de manera que es facilite al veïnat la gestió d’aquesta i s’eviten situacions com les viscudes recentment a l’antic punt net.

La regidora de Compromís declara «No sabem si la idea de tancar el punt net del camí de ‘Franco’ ha sigut de l’empresa o de l’ajuntament, però pensem que no és la solució correcta ja que al tancar-lo l’únic que es fa es tapar-se els ulls davant d’un problema real que afecta directament al nostre poble. Des del nostre grup pensem que s’ha d’anar més enllà i, a banda de mantindre aquest com a un vertader punt net tal com estava abans de canviar l’empresa de recollida, creiem que s’haurien de disposar de zones més xicotetes al camp on tirar la brossa .»

«Són fets que millorarien la vida dels veïns i veïnes de les zones d’extraradi com poden ser el Pla, la Creueta, la Cava… Que lluny de disposar d’aquest servei, han de desplaçar-se al punt net del Polígon dels Vassalos, o bé, anar a parar a algun contenidor urbà.» manifesta Amparo.

«Per últim també volem destacar que estem realitzant un extens estudi de l’expedient de contractació de brossa en el qual estem encontrant certes incongruències entre els plecs i el contracte final, de les quals informarem a l’ajuntament en breu.» conclou la representant colivenca.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *