Tono Esteve “Estem parlant d’uns 15.000€ que podrem reclamar al declarar-se contrari al Dret Comunitari l’Impost Indirecte sobre Vendes Minoristes d’Hidrocarburs, conegut popularment com a Cèntim Sanitari

Compromís per Onil s’alegra al haver aconseguit que, al darrer plenari ordinari, tots els grups polítics votaren de manera conjunta a favor de la moció presentada per reclamar el Cèntim Sanitari, impost indirecte que es cobrava en la venda d’hidrocarburs (gasolines, gasoils, combustible de calefacció, etc…) i que va estar declarat com a contrari al Dret Comunitari pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea.

Així, el regidor valencianista declara “Amb el càlcul fet pel nostre grup es podrien reclamar uns 5.000€ a l’any que, al aplicar-se al període de reclamació(2010-2012), es transformarien en vora 15.000€. Aquests reintegraments es poden reclamar tant per empreses, organismes, entitats, societats, ja siguen públiques o privades, com pels particulars que puguen acreditar mitjançant factura la despesa realitzada en combustible al llarg dels darrers 4 anys.”

També hem demanat que l’ajuntament d’Onil pose a disposició de la ciutadania els formularis per poder sol·licitar la devolució davant l’Agència Tributària, tal com està fent la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana. Al mateix temps, volem que es pengen els formularis en la web de l’ajuntament o es pose l’enllaç on poder descarregar-los. De tota manera, nosaltres els deixem enllaçats al nostre web (www.onil.compromis.net) perquè els puga utilitzar tothom” manifesta Esteve.

“Com vegeu, aquesta és la manera de fer política de Compromís, la política d’estar dia a dia al costat de les persones, la política de baix cap a dalt per tal de fer unes institucions més properes i participatives. És per això que, tot i entenent la desafecció política de la ciutadania produïda per un sistema bipartidista que sols respon als interessos propis, empresarials, bancaris i financers, demanem el vostre vot a Primavera Europea-Coalició Compromís en les properes eleccions europees del 25 de maig, per tal d’aconseguir una Europa de les persones” conclou el regidor de Compromís

Punxa ací per anar a la pàgina de reclamació del Cèntim Sanitari