_BMP5307 copiaEstimats colivencs i colivenques,

Hem viscut uns anys molt complicats. Esta crisi, on estem encara, és el resultat d’anys de polítiques pensades per beneficiar uns quants privilegiats en contra dels interessos de la majoria. Durant tot este temps, Compromís per Onil ha plantat cara a totes estes injustícies i ha parlat clar quan uns altres callaven.

Ara és l’hora de canviar-ho tot. El 24 de Maig tenim l’oportunitat de girar la nostra realitat a Onil. Per eixe motiu, Compromís per Onil es presenta a les eleccions amb un equip de persones valentes, preparades, treballadores i honrades. Per això mateix, volem comptar amb tu.

Sabem que la situació en què es troba Onil no és la que ens agradaria a totes i tots, però també sabem que els colivencs i colivenques som capaços d’eixir endavant i amb força, perquè som gent treballadora, lluitadora i molt valenta.

Per aconseguir-ho, hem de treballar tots i totes colze a colze, sumant l’experiència de les associacions existents i fomentant-ne la creació de noves, donant-los veu i participació en la vida d’Onil. A Onil, la teua veu és important.

La nostra gent jove és un valor que hem de cuidar. Hem d’escoltar-los i fer-los participar del canvi a Onil. Cal garantir el seu futur al nostre poble, creant una oferta educativa, cultural, esportiva, d’oci, i garantir un lloc de treball digne una volta hagen finalitzat la seua formació. Ells i elles són el futur d’Onil.

Volem que l’ajuntament siga dels veïns i veïnes d’Onil, i per això la participació de totes i tots la considerem fonamental i és un dels eixos que marca el nostre camí. Cal que els colivencs i colivenques s’assabenten de tot el que passa a l’ajuntament, fomentant la transparència municipal. Farem un ajuntament de portes obertes.

Tenim ganes de treballar i la voluntat de fer un poble on tothom torne a somriure. Som i serem sempre un poble valent i, si volem, ho podrem tot. Perquè decidirem el nostre futur, el futur d’Onil.

T’esperem. Et sumes?

Amparo Monllor

CARTELL_JOAN_OK