Tono Esteve: “El PP d’Onil està jugant a dos bandes, adjudicant un contracte de quasi 3 milions d’euros a una empresa relacionada amb trames de presumpta corrupció i finançament il·legal del PP, mentre per a netejar-se la imatge, fa propostes contra esta sense fonaments ni propòsits”

Compromís per Onil denúncia l’adjudicació del contracte de recollida de brossa i neteja vària a l’empresa FOBESA(filial de Facsa y Cívica de Enrique Ortiz e Hijos), quan aquesta no respon als mèrits econòmics, tècnics ni morals per tal de guanyar la fase concursal.

En paraules del regidor de Compromís, destaca que “Econòmicament, SAPESA, una de les empreses que podia optar a l’adjudicació, presentava uns estalvis que sumaven més de 170.000€ en la totalitat del contracte. Per a nosaltres aquest motiu, sumat a l’actual situació econòmica, és més que suficient per a denegar la contracta a FOBESA i destinar aquests diners, al foment de l’ocupació i les famílies més necessitades

“Sumant-se a aquesta quantitat de diners, l’ajuntament es podria trobar amb un nou plet per part de les altres dos empreses que optaven al concurs. Aquestes ja van fer les reclamacions pertinents a l’ajuntament, per l’incompliment per part de FOBESA d’algunes de les condicions contractuals exigides al concurs, reclamacions que, des del nostre punt de vista, l’ajuntament no ha contrastat el suficient amb els serveis jurídics” declara Esteve.

Com a conclusió, el regidor valencianista manifesta “Des de Compromís, sent coherents a les nostres propostes i actuacions, mai acceptarem que el PP jugue amb la imatge del nostre poble. La concessió d’un dels contractes més importants econòmicament parlant, a una empresa relacionada directament amb el cas Gürtel i amb persones com Enrique Ortiz i Enrique Gimeno, és un fet que relacionarà directament al nostre poble amb Orange Market i per tant, amb la trama de presumpta corrupció i finançament il·legal del PP