Tono Esteve: “Esperàvem més personalitat per part del PP colivenc davant el colp d’estat que el Consell ha fet a Canal 9 i a tota la indústria audiovisual valenciana, però està vist que no tenen cap criteri davant dels seus superiors, ni amb aquest tema, ni amb cap

Compromís per Onil va presentar al passat plenari una moció contra el tancament de RTVV i de recolzament cap a totes les treballadores i treballadors afectats que recorden, són més de 4000 persones amb les correspostes famílies.

“No anava a ser d’altra manera, aquesta moció va ser votada a favor per tota l’oposició i en contra per l’equip de govern. No es van dignar a fer un breu comentari de la seua posició al respecte, sols es va escoltar un NO sense arguments. Per si fóra poc, el seguidisme aplega a altures insospitables i el divendres passat l’alcalde d’Onil acudia a Ibi a presenciar l’actitud rastrera del Consell, fugint dels treballadors i treballadores com si de xiquets es tractara” declara el regidor de Compromís.

Esteve segueix “RTVV, es va crear pretenent ser el mitjà de comunicació propi de les valencianes i valencians amb la finalitat de projectar la nostra llengua, cultura i tradicions. També per difondre el nostre patrimoni natural, cultural, musical, gastronòmic, turístic, i alhora convertir-se en el motor de la indústria audiovisual valenciana. El PP s’ha encarregat en 24 anys d’arruïnar-la, triplicant la seua plantilla amb ‘enxufats’, disparant el deute de 32 milions a 1.300 milions i llevant tota la dignitat de la seua programació, convertint l’audiència del 21% a menys del 5%”.

“També, després de la notícia del tancament i vista la negativa del Consell a recapacitar i negociar, els treballadors van entregar un pla de viabilitat que, llevat de costar més diners a les valencianes i valencians, suposava un alforrament en relació a l’acomiadament. Però els motius del PP per a tancar RTVV no són presumptament econòmics, sinó els de sempre, deutes amb amics i empreses afins al Partit Popular” manifesta el regidor d’aquesta coalició.

A l’espera de la dimissió del govern valencià i la convocatòria d’eleccions anticipades, esperem que el PP d’Onil deixe d’una vegada aquest cadellisme a banda i centre el seu treball en la lluita per la dignitat de les persones i el benestar comú. Al mateix temps, animem al poble a que participe en tots els actes convocats d’ací fins que fem caure “l’estaca a la que estem tots lligats”. RTVV tornarà i amb ella, totes les eines d’autogovern que ens han arrabassat‘” conclou el regidor valencianista.